Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Lashing & Securing

International Lashing Service is één van de hoofdrolspelers in het ‘lashing & securing’ van uw lading in de Nederlandse havens. Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Met ons team van circa 380 deskundig opgeleide specialisten, werken wij volgens de nieuwste technieken en de laatst geldende normen en eisen. Naast het vastzetten van uw lading aan boord van schepen, bieden wij deze service aan in containers, op flatracks en spoorwagons. Kortom, voor vrijwel elke vorm van transport kunnen wij onze diensten aanbieden, bij het vastmaken van uw ladingen, ongeacht vorm, gewicht en volume. Om deze activiteiten deskundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over diverse materialen en geavanceerd gereedschap. Ons doel is te allen tijde het voorkomen van schade tijdens het transport, 24 uur per dag, zeven dagen per week!