Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Lading in containers & op flatrack

Naast onze expertise in het vastzetten van containers, zijn wij gespecialiseerd in het vastzetten van uw lading in containers. Ook hier blijft de zorg dat uw lading te allen tijde zeevast staat. Onze specialisten zijn opgeleid om met zorg en gebruik van alle mogelijke materialen uw lading vakkundig vast te zetten. Het voorkomen van schade tijdens alle vormen van transport is dan ook altijd ons streven.

Indien uw lading buiten de normale container afmetingen valt en daarmee te breed, te hoog of te lang is, wordt gebruik gemaakt van een flatrack container. Uw lading kan in deze tevens vakkundig en zeewaardig vastgezet worden, veelal door het gebruik van sjor-ogen, spanners of door het plaatsen van rongen. Uw lading kan overigens door middel van dekzeilen afgedekt worden, zodat uw lading goed beschermd is tijdens transport!