Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Project cargo & stukgoed

Met gepaste trots beschikken we na 30 jaar ervaring over een indrukwekkend track record aan project cargo en stukgoed activiteiten. Deze speciale projecten lopen uiteen van het lashing gedeelte bij de totale ontmanteling en transport van diverse fabrieken, tot het zeewaardig vastzetten van een uit tientallen onderdelen bestaand olieplatform, wat vanuit Frankrijk voor de kust van Tanzania geplaatst diende te worden.

Indien uw lading niet geplaatst kan worden op of in een container, beschikken wij over de expertise om uw stukgoed lading tóch zeewaardig vast te kunnen zetten. Laswerkzaamheden worden daarbij verricht om meer bevestigingspunten en/of verstevigingen aan te brengen. Deze laswerkzaamheden worden verzorgd door onze professionele en mobiele lasteams, welke 24/7 voor u klaar staan. Het losbranden van stoppers, het slijpen en gutsen behoren daarbij tot onze dagelijks voorkomende werkzaamheden.

“Geen enkele opdracht is ons te groot: We get the job done, 24/7!”