Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Technieken en methoden

Het vastzetten van uw lading kan op vele manieren worden uitgevoerd. De technieken en methoden van het vastzetten is uiteraard afhankelijk van de afmeting, het gewicht en de staat van de verpakking. Daarnaast zijn er de voorschriften van de vervoerder, kapitein en/of surveyor die in acht genomen dienen te worden.

Een continue pijler bij het vastzetten van uw lading, is het nastreven van een veilig transport. Het voorkomen van schade aan de lading en het verzekeren van de veiligheid van de vervoerder in het bijzonder, vereist een vakkundige aanpak met goed gereedschap en materialen.