Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Material

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap. Deze materialen kunnen uiteraard ook los van onze diensten geleverd worden, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor eventuele vragen en/of interesse zijn wij 24/7 bereikbaar: contact (LINK).

Divers werkhout:

  • Stuwhout
  • Zwaarhout
  • Wartels
  • Triplex / multiplex
  • Wiggen
  • Keggen

Alle maten en kwaliteiten hout zijn leverbaar, tevens indien gewenst conform de ISPM 15 norm (http://www.smhv.nl). Warmte behandeld en ontschorst hout behoort daarmee ook tot de mogelijkheden.

Diverse staaldraden, 8 tot 20 mm;
Diverse sjor materialen;
Diverse container materialen, allen te leveren met certificaat;
Diverse soorten bandstaal;
Diverse soorten touw
; Hercules en polipropyleen touw
Diverse dekkleden
Diverse ratels
Cordstrap

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een meer gedetailleerde lijst van materialen en prijzen. We adviseren u ook graag in de juiste keuzes, waarbij het nastreven van een veilig transport een continue pijler is.