Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Jordy Snel

Ik ben Jordy Snel en ben sinds 2005 in dienst bij ILS. Mijn werkzaamheden zijn uiteenlopend, maar de nadruk ligt voornamelijk op het sjorwerk. Ik ben werkzaam in een vijfploegendienst. Dit betekent een afwisselend rooster met iedere week redelijk wat vrije tijd. Met name voor de toekomst, waar ons gezin uit meer dan twee personen zal bestaan, is dit erg handig! Inmiddels ben ik gepromoveerd tot assistent voorman, waar ik mijn coördinerend vermogen in kwijt kan. Ik heb dan ook de ambitie om in de nabije toekomst voorman te worden en op lange termijn eventueel coördinator. De samenwerking tussen alle collega’s is één van de meest leuke aspecten van het werk. Mijn doel is altijd hard te werken maar de gezelligheid hoog in het vaandel te houden!