Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Peter van Henten

Mijn naam is Peter van Henten en ben sinds 1992 in dienst bij International Lashing Service. Al bijna 20 jaar ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Inmiddels werken ook mijn twee zonen binnen het bedrijf, waarvan één op oproepbasis vanwege zijn studie.

Mijn functie is eigenlijk het best te omschrijven als coördinerend tussenpersoon bij één van ILS haar grootste klanten; APM Terminals Rotterdam. Door middel van continue communicatie, probeer ik de juiste balans te vinden tussen het aanbod in werk en het aantal manuren wat daarvoor ingezet dient te worden. Ik probeer daarbij altijd door middel van goede samenwerking zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Veiligheid vormt daarbij te allen tijde een belangrijk onderdeel. Het geeft mij iedere keer weer een enorme voldoening als een boot binnen de gestelde tijd zonder problemen wegvaart! Daarnaast sta ik in voor de bewaking van goed en deskundig personeel. Met name daarom heb ik ook waardering voor het sjor certificaat, wat de continuïteit van het bedrijf alleen maar verbeterd!