Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

Erkend leerbedrijf

Certificaat: Erkend leerbedrijf Transport en Logistiek
Wij zijn erkend als leerbedrijf in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs en mogen daarbij leerlingen opleiden voor de beroepskwalificatie(s):

  • Operationeel medewerker op- en overslag
  • Assistent operationeel medewerker
  • Medewerker havenoperaties