Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 30 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Multifunctionaliteit is onze kracht, waardoor stevedoring (stuwadoors) activiteiten inmiddels naast onze core-business 'lashing & securing' tot onze hoofdactiviteiten behoren. Met name door deze activiteiten kunnen we onze klanten nog beter in hun logistieke proces ondersteunen.

Om onze activiteiten vakkundig en op vrijwel iedere gewenste locatie uit te kunnen voeren, hebben wij de beschikking over een grote voorraad materialen en geavanceerd gereedschap.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een 24/7 'round the clock-service', zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Wij zijn in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen.

ISO Certificering

ISO 9001:2008 gecertificeerd Bureau Veritas Certification Nederland B.V. heeft verklaard dat het managementsysteem van International Lashing Service B.V. in overeenstemming bevonden werd met de eisen van de norm: ISO 9001:2008. De ISO 9001:2008 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement van een organisatie. Het toepassingsgebied is de specialisatie in het uitvoeren van het vastzetten en losmaken van lading en containers, zowel aan de wal als aan boord van zeeschepen, alsmede stuwadoorswerkzaamheden.